activiteiten bedrijf contact Startpagina service realisaties
Advies & offerte : CONSTRUCTA-GP voorziet u graag van advies in alle bouwkundige aangelegenheden. Wij steunen hiertoe op onze jarenlange ervaring in de sector, en op onze garantie op de meest kwalitatieve materialen. Wij komen langs bij u thuis om in een inleidend gesprek uw volledige project te bespreken en de nodige opmetingen te doen. Vervolgens krijgt u van ons een gedetailleerde uitwerking en prijsopgave. Uiteraard is dit steeds vrijblijvend.

Plaatsingen & uitvoeringen : Wij beschikken over een eigen team van professionele vakmensen die onze projecten met de meeste zorg realiseren. CONSTRUCTA GP staat voor uiterst kwalitatieve en doordachte plaatsingen en uitvoeringen van uw bouwprojecten, met een minimum aan overlast voor de bewoners. Hierdoor leveren wij steeds 10 jaar garantie op al onze bouwwerken.

Herstellingen & garantie : Mocht er ondanks onze vakkundige plaatsingen een probleem opduiken binnen de 10 jaar dat onder garantie valt, herstellen wij uiteraard kosteloos het betreffende gebrek. Indien u na 10 jaar bepaalde herstellingen wil laten uitvoeren, nemen wij dit graag voor onze rekening !